Skip to main content

Project

Onder leiding van trainer Nick Schoemaker spraken ruim 90 eventprofessionals met elkaar over invloed en beïnvloeding in de eventbranche. Dit training-event werd georganiseerd door het Nederlandse chapter van MPI. Trainer Nick Schoemaker gaf hij een mini-college over overtuigingskracht. Daarna liet hij de deelnemers kort en krachtig oefenen met de overtuigprincipes van Cialdini.

In het prachtige en onlangs vernieuwde Hotel Arena kwamen eventmanagers, locatiemanagers en andere eventprofessionals bij elkaar om te spreken over beïnvloeding. Na de training, waarin de highlights van de beïnvloedingsprincipes van Robert Cialdini naar voren kwamen, volgde een korte bestuursvergadering en was er natuurlijk een netwerkmoment.

Ben je op zoek naar trainer die jou, je collega’s of je publiek meer kan vertellen over wat het betekent om overtuigend te spreken? Of hoe je de overtuigprincipes van Robert Cialdini in jouw praktijk toepast? Neem dan contact op met trainer Nick Schoemaker voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Nick Schoemaker als trainer inzetten
Klant

MPI Nederland, community meeting & event industrie

Rol

Trainer en gespreksleider